Posts tagged ‘Indonesia’

Apa Itu Stiforp dan Peluang Buat Duit

APA ITU STIFORP?

Stiforp adalah bisnes internet terhebat masakini. 100% dijalankan secara online. Sistem yang sangatPOWERFULL. Baca FAKTA berikut:

  •   Pelan pemasaran yang terkini dengan Bonus yang sangat BESAR!

Jika anda menaja, bonus sehingga 88%. Jika anda tidak sempat menaja (atau kurang pandai), anda tetap layak bonus hasil dari limpahan kami, anda dapat 2.5% daripada jumlah yuran langganan dalam kumpulan anda setiap bulan!

  •   Limpahan network berlaku di secara binary.

Jika anda tidak pandai menaja, anda perlu kekal aktif melanggan sistem Stiforp iaitu hanya usd9.95 setiap bulan (anggaran RM32). Hanya guna pakai sahaja, network anda akan berkembang secara automatik. Bonus limpahan ini adalah bonus matrix dan tiada syarat dikenakan untuk anda terima bonus ini. Maksudnya, walaupun anda belum buat apa-apa lagi, asalkan akaun anda AKTIF, maka bonus matrix ini akan tetap dibayar.

Senang cakap… “Tak Pandai Menaja Pun Dapat Income Bulanan”

  •   Bonus Powerline USD4 (bonus khas sebelum upgrade) .

Jika anda belum upgrade lagi, ramai ahli stiforp satu dunia sedang upgrade ketika ini. Dan berdasarkan powerline, mereka yang mendaftar selepas anda akan diletakkan dalam powerline ini. Maka, anda akan dapat USD4 dari bonus powerline ini. Bonus ini akan dimasukkan ke akaun kita pada awal bulan berikutnya (khamis pagi waktu Malaysia) S

Senang cakap, anda tunggu sehingga 30 hari (atau lebih cepat), bonus USD4 ini comfirm masuk.

Join sahaja, dapat USD4

APA PRODUKNYA?

Selepas anda “UPGRADE” anda akan diajarkan cara daftar Kad Debit Mastercard Payoneer . Yg mana akan di pos kerumah anda dalam masa 3-4 minggu. Dan, bila bonus masuk, anda boleh keluarkan CASH dari mana-mana ATM machine satu dunia!

Bukan itu jer, dengan melanggan system STIFORP, anda akan dapat TOOLS Internet Marketing yang bernilai ribuan ringgit! Ianya termasuk:

1.        Personalized Landing Page

Anda akan dapat SISTEM PERSONALIZED LANDING PAGE. Yang mana automatic sudah wujud + borang opt in + autoresponder.

Setiap satunya anda boleh edit:

•  Tukar tajuk & Butiran

•  Ayat Promosi

•  Gambar profil & Header

•  Akaun FB dan Twitter

•  Links apa jua bisnes tambahan

•  Tukar Design & color

•  Pilih Video Presentation (build in) atau letak youtube link.

2.        Landing Page Setup (3 Set) – Pelbagai Pilihan Design

 

Sistem ini berbeza dengan Produk 1, ianya lebih focus kepada Video Spokeperson, Flash Movie, dan pilihan sehingga 10 Design Template. Hanya guna pakai saja untuk prome bisnes internet untuk ada dapatkan “Mailing List”.

3.       Video Spokeperson

4.       Flash Movie Presentation

5.       Sistem Autoresponder

6.       Dan Banyak Lagi…

SEMUA SISTEM NI JIKA LANGGAN SATU PERSATU HARGA BERNILAI > lebih RM2,000 Tapi, dengan STIFORP hanya USD9.95 sebulan saja..!

KEKALKAN BISNES ANDA * MAJUKAN BISNES!!

Apa saja bisnes anda lakukan! Kami HORMATI bisnes anda. Dan kami disini BERSATU demi ILMU Marketing Yang POWER + Income ke-3!!

Bayangkan semua leader-leader hebat berkumpul dan sama-sama saling bantu membantu dengan berikan ILMU yang tanpa berbelah bagi.

BERMULA DENGAN DAFTAR PERCUMA

Anda akan diberikan website promosi atas nama anda. Pelbagai design pilihan dan pelbagai bahasa. Ini memudahkan anda mendapat network hanya dengan pendaftaran percuma!

Website tambahan daripada Group PowerTeam juga diberikan PERCUMA kepada anda. Contohnya:http://stiforp.asia/reseller

SISTEM EMAIL FOLLOW UP BANTUAN

Anda tidak perlu susah-susah untuk mengarang email follow up dalam bahasa melayu. Kerana apabila anda bersama kami (Power Team), maka anda boleh pakai sistem kami secara PERCUMA! Sudah siap sepenuhnya, anda hanya perlu gunakan saja.

CLOSING 2 KALI SEMINGGU

 

Closing adalah setiap selasa dan jumaat 12 malam (waktu USA), jika waktu Malaysia adalah setiap Rabu 1.00ptg dan juga Sabtu 1.00ptg

Apabila sampai waktu closing (cut-off), maka mereka yang telah upgarde akan masuk dalam kedudukan matrix mengikut level. Jika anda telah mendaftar dahulu, tetapi upgrade lewat, maka orang yang terkemudian mendaftar dan upgrade segera akan duduk dilevel lebih atas daripada anda.

jadi, jika anda sudah bersedia, TERUS UPGRADE!

RAKYAT MALAYSIA & INDONESIA GEGAR DUNIA!!

Terkini, di carta Top Leader sudah membuktikan rakyat Malaysia dan Indonesia mula menakluki dunia..! Sedangkan baru saja bermula pada Mei 2012.

Malah, ramai juga nama-nama majoriti adalah dari Power Team dan DGreat Network! Iaitu team kami 🙂

BONUS USD4 JIKA ANDA UPGRADE!

Jika dalam “powerline” anda sudah ada warna oren, dan lebih daripada 3 orang, maka anda akan dapat USD4 sekiranya anda Upgrade keahlian anda.

Anda belum buat apa-apa lagi, tapi sudah dapat USD4 hasil ahli yang lain upgrade dalam Powerline anda. Ini juga sebagai bonus galakkan kerana anda bersama Stiforp.

CARA SEMAK POWERLINE:

1# klik http://stiforp.com/login

2# masukkan email anda di bahagian Pre Enroller dan klik login

3# selepas login, klik pada Genealogy atau Company Momentum

4# anda lihat berapa ramai telah warna oren yang sudah upgrade.

BONUS-BONUS YANG BESAR + LUMAYAN!

1) BONUS TAJAAN / SPONSOR /ENROLL NEW MEMBERS

Jika anda melakukan promosi website anda, maka setiap yang sertai anda, anda akan dapat USD25. Anda boleh menaja seberapa ramai yang anda suka! Jika anda menaja 10 orang, maka anda dapat 10 x USD25 = USD250

Bukan itu saja, setiap tajaan anda membuat tajaan pula, anda mendapat:

# Tajaan generasi ke-2 : USD2 setiap seorang.

# Tajaan generasi ke-3: USD1 setiap seorang.

Bonus Tambahan (jika anda status 4 star dan 5 star):

# 4 Star Infinity: USD1 setiap new upgraded infinity (tanpa had generasi)

# 5 Star Infinity: USD1 setiap new upgraded infinity (tanpa had generasi)

** Kelayakan 4 Star dan 5 Star akan diberikan panduan selepas anda upgrade.

2) BONUS MATRIX 2X14 LEVEL

Setiap ahli dalam rangkaian anda, samada anda yang taja atau secara limpahan, maka anda akan dapat 2.5% setiap seorang daripada jumlah maintain USD9.95 sehingga 14 level (jika anda ambik pek 2) atau sehingga 12 level sahaja (jika anda ambil pek 1)

Walaupun anda tidak menaja, anda tetap LAYAK BONUS INI.

Pada mulanya ianya mungkin kecil, tapi, bila group berkembang, anda berpotensi mendapat income pasif setiap bulan sehingga USD8191 (RM24,000)

Ya, dengan bantuan Komuniti POWERTEAM + DGREAT NETWORK, kami bekerjasama membantu yang lain. Anda yang KEKAL MELANGGAN produk stiforp, anda akan dapat pulangannya juga, sedikit demi sedikit?. Kumpul lama-lama jadi banyak,

PASTIKAN ANDA KEKAL AKTIF MELANGGAN SETIAP BULAN USD9.95 SAHAJA!

3) BONUS MATCHING 5 GENERATIONS

Ini merupakan bonus yang paling lumayan jika anda buat tajaan. Setiap orang yang anda taja, anda akan dapat 50% bonus matching dari pendapatan matrix mereka setiap bulan!

– Matching Generasi Pertama: 50%

Bukan itu saja, anda akan dapat juga bagi generasi berikutnya:

-Matching Generasi Ke-2: 20%

-Matching Generasi Ke-3: 10%

-Matching Generasi Ke-4: 5%

-Matching Generasi Ke-5: 3%

 

BUKTI PENDAPATAN GROUP KAMI!

Baru saja bermula, dan kami FOKUS 100% buat bisnes ni sampai jadi. Hasilnya, kurang 30 hari sudah collect RM10,821. Setakat ini kami memegang rekod Malaysia sebagai TERPANTAS mencecah pendapatan 5 angka dalam stiforp, iaitu cuma dalam 29 hari sahaja selepas JOIN.

BERAPA KENA BAYAR UNTUK UPGRADE?

Ada 2 Pakej Untuk Anda JOIN:

1) PAKEJ 1: USD49.95 (~RM160) dan bulanan USD9.95 (~RM30)

– ranking ahli biasa

– bonus matrix layak 12 level

– risiko terkeluar dari matrix jika ‘miss’ yuran bulanan

2) PAKEJ 2: USD149.95 (~RM480) – tidak perlu yuran bulanan selama 1 tahun.

– Jimat 20%

– Naik rank 3 star

– Kelebihan bonus matrix 14 level

– Bonus Matching 3 level

– Akaun aktif 1 tahun – tiada risiko terkeluar

CARA PEMBAYARAN YURAN UPGRADE

PILIHAN 1: KAD KREDIT / KAD DEBIT

Memandangkan ini ada bisnes internet, untuk anda upgrade anda perlukan kad kredit atau kad debit yang ada logo VISA atau MASTERCARD.

PILIHAN 2: KAD DEBIT MAYBANK (BUAH CERI)

Jika anda memiliki Kad Debit Maybank (buah ceri) seperti gambar berikut, maka anda boleh gunakan.

Jika kad ATM Maybank anda masih yang lama (Kuning/Hitam), anda boleh terus ke Maybank dah tukarkan kepada yang baru (gambar ceri):

PILIHAN 3: KAD DEBIT RHB

ATAU, jika anda TIADA KAD DEBIT MAYBANK INI, anda boleh pergi mana-mana Easy RHB branch, kebiasaannya ada di TESCO dan buka pada malam hari dan juga hari sabtu ahad.

Anda boleh apply “Kad Debit RHB” hanya dalam 10-15 minit dah siap. Bawa saja IC (kad pengenalan) dan juga wang untuk dimasukkan sebagai deposit (untuk dijadikan baki dalam kad). Tak perlu nak buka akaun RHB, hanya bawa saja IC dan duit.

PILIHAN 4: GUNAKAN VIRTUAL CREDIT CARD (VCC)

Jika anda tahu cara beli VCC, anda boleh gunakan cara VCC untuk upgrade. Sila gunakan VCC bernilaiUSD50 untuk Pakej 1 dan USD150 untuk Pakej 2.

Jangan peningkan kepala jika anda tidak pernah dengar VCC, maka anda boleh guna PILIHAN 5

PILIHAN 5: BAYAR TUNAI / CASH (BANK IN)

Sekiranya anda memang tiada kredit atau debit card, dan anda malas untuk ke Easy RHB Bank, anda boleh bank in kepada akaun kami (Team Leader). Dan kami akan belikan VCC untuk anda dan kami akan UPGRADE kan akaun anda.

Cumanya, untuk permohonan VCC anda akan dikenakan sedikit caj dari VCC provider. Jumlah yang perlu anda bank in adalah:

PAKEJ 1: RM180

PAKEJ 2: RM530

Sila hubungi enroller anda untuk mengetahui cara pembayaran CASH ini.

Like Kami Di Facebook Di Sini: Bisness Online

June 19, 2012 at 1:32 pm 2 comments

Sekadar Berkongsi Peluang Tambah Pendapatan Di Stiforp

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, kali ini saya ingin berkongsi sedikit berkenaan peluang untuk menjana income/duit secara mingguan kepada anda semua. Ini hanyalah satu perkongsian dari saya secara langsung kepada anda, terutamanya kepada insan yang telah lama mencari peluang untuk mencari punca pendapatan sampingan atau part time.

Kini teknologi sudah canggih sehingga kita tidak menjangka keupayaannya luar biasa. Kecanggihan teknologi membolehkan setiap orang berpeluang untuk berniaga dan menjana income dari rumah sahaja. Income atau jualan boleh mencecah ribuan ringgit kerana pasaran begitu luas dan cara promosi juga adalah pelbagai.

Pada masa sekarang saya ada Berita Gempak untuk anda-anda semua tak kira orang yang dah biasa dengan internet atau baru berjinak-jinak dengan internet. Apa Berita Gempak itu???? Nak Tahu???? Sudah Pastiiiii Anda Perlu Tahu kerana ini semua adalah untuk diri anda sendiri Juga……

Sekarang!!!!! Apa tunggu lagi…..Jom Kita Belajar Sambil Buat Duit Bersama Saya….Peluang ini baru saja masuk pasaran Malaysia, Indonesia dan Singapura dan… Dijangka akan meletup!!!!! Inilah Peluang untuk Anda dan Jangan Lepaskannya….Nak tahu Lebih lanjut jom ajak kawan…

Daftar Secara Percuma terlebih dahulu/Free Sign Up:

English : http://bit.ly/Jw5vwV

Malay : http://bit.ly/JqRl3t

Selepas daftar anda bolehlah baca email yang akan dihantar oleh saya dan baca setiap maklumat yang dihantar. Ingat kita belajar sambil menjana pendapatan sampingan….

Untuk Keterangan seterusnya Tunggu dari saya, apapun daftarlah terlebih dahulu, sekian…..

May 25, 2012 at 9:15 am 6 comments

Mediafire Account Di Suspense, Minta Pandangan….

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua, di sisni saya nak berkongsi sedikit masalah yang telah saya alami berkenaan dengan akaun mediafire. Sebelum ini saya telah mendaftar satu akaun mediafire untuk memudahkan saya simpan file atau maklumat untuk kegunaan jangka masa yang lama di samping untuk perkongsian kepada orang ramai.

 Namun demikian, semakin banyak saya upload fail dalam akaun tersebut, saya menghadapi masalah iaitu mediafire.com menghantar email mengatakan akaun saya telah disuspense. Saya pun tak tahu kenapa akaun saya disuspense dan adakah akaun tersebut saya boleh dapatkan kembali? Dan bagaimana dengan fail yang telah diupload dan disimpan kat dalam akaun itu?


Kepada sesiapa yang pernah mengalami perkara yang sama seperti saya, tolonglah berkongsi disini pengalaman anda. Mungkin ramai yang pernah alami dan mereka juga ingin tahu samada akaun tersebut boleh diguna kembali, dan bagaimana fail kat dalam akaun tersebut dan bagaimana cara untuk mendapatkkannya. Yang penting apakah punca atau sebab akaun itu mudah untuk disuspense. So diharapkan, berkongsilah idea untuk semua bagi memberi maklumat kepada orang ramai.

Jasa anda didahului dengan ucapan ribuan terima kasih…

May 24, 2012 at 1:24 pm 1 comment

Kelawar 100 Tahun

PHILADELPHIA – Seekor kelawar buah dari India yang berusia 100 tahun yang telah diawet dipamerkan di Akademi Sains Semula Jadi di sini.

Kelawar itu merupakan antara haiwan yang dipamerkan sempena sambutan ulang tahun yang ke-200 akademi tersebut.

Haiwan tersebut juga merupakan antara 18 juta spesimen yang disimpan di akademi itu. – AP

March 27, 2012 at 12:36 pm Leave a comment

Udang Karang Gergasi

AIMEE HAYDEN-Rodriques memegang udang karang gergasi yang ditangkap oleh Robert Malone pada 17 Februari lalu

ROCKLAND, Amerika Syarikat – Seekor udang karang gergasi telah ditangkap di luar perairan pantai Maine dekat sini tetapi ia tidak akan dimasak untuk dijadikan makanan.

Pengarah Akuarium Negeri Maine, Aimee Hayden-Rodriques menyatakan seorang nelayan yang menangkap udang, Robert Malone menangkap udang karang gergasi itu pada Jumaat lalu.

Dia kemudian memberikan udang itu kepada Jabatan Sumber Marin untuk dihantar ke Akuarium Negeri Maine.

Udang karang itu sepanjang hampir 101.6 sentimeter dan seberat 12.3 kilogram.

Haiwan itu diberi nama Rocky kerana ia ditangkap di kawasan berbatu.

Namun, menurut Hayden-Rodriques, udang karang tersebut perlu diberi nama petinju Rocky kerana penyepitnya yang besar mencukupi untuk memberikan pukulan.

Dia berkata, udang karang itu akan dilepaskan ke lautan kerana ia akan menjalani kehidupan yang lebih baik dalam habitat liar. – Agensi

February 24, 2012 at 4:41 am Leave a comment

Wanita Pelik Makan Ayam Hidup

Daging ayam sudah diletakkan sebagai salah satu makanan ruji dalam piramid makanan kesihatan kepada manusia. Setiap hari, kita pasti akan menggunakan ayam sebagai menu utama dalam masakan kita tidak kira apa jenis lauk pauk yang dihidangkan.

Pun begitu, sukar untuk penulis bayangkan apabila seorang wanita pelik sanggup makan ayam hidup-hidup sebagai makanan hariannya tanpa disembelih dan dicabut bulunya terlebih dahulu! Miskaulah, 38, berasal dari Dusun Janganasem, Sidoarjo, Indonesia menghidap penyakit misteri dan aneh iaitu ketagih untuk makan ayam hidup-hidup tanpa disembelih.

Malah, Miskaulah juga didakwa mampu memakan ayam hidup sebanyak lima ekor setiap hari! Dia dikatakan perlu untuk memakan ayam hidup sebagai memenuhi nafsu gila dan peliknya itu.

Ini sememangnya benar-benar pelik memandangkan kita sebagai orang Islam, perlu menyembelih ayam terlebih dahulu dan membersihkan segala kekotoran yang ada sebelum dimasak.

Jangan pula kita mengamalkan ‘nafsu’ seperti ini.

Oleh: NAIMAH SHAARI

February 6, 2012 at 6:23 am 4 comments

2012 Tiada Tapisan Filem – Utusan Meloyakan

Salam, apa nak jadi dah dengan negara kita, semua nak kebebasan, kebebasan untuk kebaikan tak bagi pulak. Bebas untuk keburukan ok pulak. Tak paham dah aku dengan pentadbiran negara ku Malaysia yang tercinta.

Kalau kerajaan nak ikut selera pihak industri mampusla mcam tu…pihak industri semua nak untung, nak cari duit punya…sikit lagi kalau dah takde tapisan filem, macam baratla kitanya…semua ok je  walaupun berunsurkan lucah. rosak akhlak anak-anak muda…so apa lagi majulah negara, tingkatkan ekonomi rakyat, tinggikan pendapatan warganegra di samping merosakkan akhlak rakyat jelata dan terus maju ke alam neraka sama — Chaiyok Malaysia…

December 22, 2011 at 2:56 am Leave a comment

Older Posts


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 35 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

May 2017
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 336,059 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter