Sekadar Berkongsi Peluang Tambah Pendapatan Di Stiforp

May 25, 2012 at 9:15 am 6 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, kali ini saya ingin berkongsi sedikit berkenaan peluang untuk menjana income/duit secara mingguan kepada anda semua. Ini hanyalah satu perkongsian dari saya secara langsung kepada anda, terutamanya kepada insan yang telah lama mencari peluang untuk mencari punca pendapatan sampingan atau part time.

Kini teknologi sudah canggih sehingga kita tidak menjangka keupayaannya luar biasa. Kecanggihan teknologi membolehkan setiap orang berpeluang untuk berniaga dan menjana income dari rumah sahaja. Income atau jualan boleh mencecah ribuan ringgit kerana pasaran begitu luas dan cara promosi juga adalah pelbagai.

Pada masa sekarang saya ada Berita Gempak untuk anda-anda semua tak kira orang yang dah biasa dengan internet atau baru berjinak-jinak dengan internet. Apa Berita Gempak itu???? Nak Tahu???? Sudah Pastiiiii Anda Perlu Tahu kerana ini semua adalah untuk diri anda sendiri Juga……

Sekarang!!!!! Apa tunggu lagi…..Jom Kita Belajar Sambil Buat Duit Bersama Saya….Peluang ini baru saja masuk pasaran Malaysia, Indonesia dan Singapura dan… Dijangka akan meletup!!!!! Inilah Peluang untuk Anda dan Jangan Lepaskannya….Nak tahu Lebih lanjut jom ajak kawan…

Daftar Secara Percuma terlebih dahulu/Free Sign Up:

English : http://bit.ly/Jw5vwV

Malay : http://bit.ly/JqRl3t

Selepas daftar anda bolehlah baca email yang akan dihantar oleh saya dan baca setiap maklumat yang dihantar. Ingat kita belajar sambil menjana pendapatan sampingan….

Untuk Keterangan seterusnya Tunggu dari saya, apapun daftarlah terlebih dahulu, sekian…..

Entry filed under: Berita, Business, Iklan, Internet, Lain-lain, Tips, Umum, Usahawan. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Mediafire Account Di Suspense, Minta Pandangan…. Jom Beli Al-Quran Pen Digital

6 Comments Add your own

  • 1. ming  |  June 12, 2012 at 8:51 am

    kalau lepas daftar, baca dan rasa nak tarik diri, boleh ke..

    Reply
    • 2. zakizakirin  |  June 12, 2012 at 11:12 am

      boleh je tak de masalah, dalam perniagaan ini tiada paksaan…walaupun cik sudah buat pembayaran. cik boleh terminate cik punya akaun jika cik tidak berpuas hati dengan bisnes ini pada bila2 masa..k

      Reply
  • 3. Nizam  |  July 6, 2012 at 7:45 pm

    lepas dah daftar, ada lagi bayaran tersembunyi tak dan masih boleh dapat income ke kalau saya langsung tak buat apa2, just daftar dan bayar yuran je..

    Reply
    • 4. zakizakirin  |  July 8, 2012 at 7:46 am

      bayaran tersembunyi takde…sekiranya anda bayar bulanan, bayaran akan ditolak automatik dari akaun. kalau bayaran tahunan bermakna anda hanya renew bayaran selepas tempoh setahun..anda akan dapat income sekirnya tidak membuat apa2 jika sudah mendapat limpahan tajaan dari pihak atasan…

      Reply
  • 5. aya821120  |  December 14, 2012 at 1:38 pm

    X paham la sbnrnya…

    Reply
    • 6. zakizakirin  |  December 19, 2012 at 9:51 am

      apa yang tak faham tu???? sila mencari maklumat lanjut di superpowerteam.blogspot.com jika berminat…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 32 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

May 2012
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 303,628 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter

Like Page Zakizakirin

Follow My Bisnes Info


%d bloggers like this: