Mediafire Account Di Suspense, Minta Pandangan….

May 24, 2012 at 1:24 pm 1 comment

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua, di sisni saya nak berkongsi sedikit masalah yang telah saya alami berkenaan dengan akaun mediafire. Sebelum ini saya telah mendaftar satu akaun mediafire untuk memudahkan saya simpan file atau maklumat untuk kegunaan jangka masa yang lama di samping untuk perkongsian kepada orang ramai.

 Namun demikian, semakin banyak saya upload fail dalam akaun tersebut, saya menghadapi masalah iaitu mediafire.com menghantar email mengatakan akaun saya telah disuspense. Saya pun tak tahu kenapa akaun saya disuspense dan adakah akaun tersebut saya boleh dapatkan kembali? Dan bagaimana dengan fail yang telah diupload dan disimpan kat dalam akaun itu?


Kepada sesiapa yang pernah mengalami perkara yang sama seperti saya, tolonglah berkongsi disini pengalaman anda. Mungkin ramai yang pernah alami dan mereka juga ingin tahu samada akaun tersebut boleh diguna kembali, dan bagaimana fail kat dalam akaun tersebut dan bagaimana cara untuk mendapatkkannya. Yang penting apakah punca atau sebab akaun itu mudah untuk disuspense. So diharapkan, berkongsilah idea untuk semua bagi memberi maklumat kepada orang ramai.

Jasa anda didahului dengan ucapan ribuan terima kasih…

Entry filed under: Alkisah, Ilmu, Internet, Lain-lain, Software, Tips, Umum. Tags: , , , , , , , , , , , .

Pondok Telefon Otak Manusia Sekadar Berkongsi Peluang Tambah Pendapatan Di Stiforp

1 Comment Add your own

  • 1. seikology  |  June 1, 2012 at 7:42 pm

    Setelah lama ditunggu-tunggu , akhirnya File Hosting buatan anak
    MALAYSIA
    pertama telah dibuka untuk pendaftaran .
    Sebagai promosi , 1000 akaun premium akan diberikan kepada anda . Apa kelebihan mereka yang mempunyai akaun premium
    dengan free user ? Pertama , proses muat turun akan menjadi lebih pantas berbanding dengan free user . Di samping tu , upload
    kapasiti juga lebih besar aitu sebanyak 10gb bagi premium manakala 5gb bagi free user .. Banyak tu 10gb … Korang boleh simpan
    atau upload je ape2 yang korang nak .

    Untuk simpanan data , bagi premium user adalah tiada had (unlimited) manakala untuk free user pula akan menikmati sebanyak
    1000gb (limited) . Bagi proses muat turun pula , tiada ‘captcha’ dan korg xperlu tunggu sampai masa tu habis untuk muat turub data .
    Proses muat turun adalah segera bagi premium dan free user . Bezanya hanyalah premium mendapat kelajuan yang lebih .

    Fungsi tambahan seperti Remote Upload , FTP Upload dan link gnerator .. .
    Untuk kaki download dan upload
    UploadUR juga menyediakan program afiiliate
    di mana anda boleh menjana pendapatan dengan UploadUR (usd) .

    Untuk mendaftar , boleh ke website rasmi UploadUR di sini :

    http://uploadur.com/affiliate/?ref=230

    JADILAH YG TERAWAL UTK DAFTAR!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 32 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

May 2012
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 304,673 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter

Like Page Zakizakirin

Follow My Bisnes Info


%d bloggers like this: