Download CyberLink PowerDirector 8 Full Version Mediafire Link

December 31, 2011 at 5:08 am 8 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua, jom download Cyberlink Power Director Full Version dengan menggunakan link mediafire. Kenapa anda perlu download software ini adalah kerana banyak kelebihannya berbanding Window Movie Maker. Software ini adalah sangat berguna lebih-lebih lagi kepada Movie Editor.
Saya sebelum ini sama seperti anda menggunakan Window Movie Maker tetapi disebabkan terdapat beberapa masalah, saya cuba mencari software lain dan software ini adalah yang menarik. Oleh itu, apa lagi saya kongsikan software untuk anda semua walaupun bersepah kat laman web lain.
Selamat tinggal Movie Maker……(“-“)<>///
Tapi ingat!!!! Perkongsian software ini adalah untuk kegunaan Kebaikan Sahaja,  Jika nak buat untuk kejahatan tanggunglah sendiri…
Download Sekarang:
System Requirements
Microsoft Windows 7, Vista or XP
Screen Resolution
1024 x 768, 16-bit color dan ke atas
Serial Key: BOZNS-L2H5X-3MWTY-WLF2H-LJZGU-NVYVG
psswd: zakizakirin.wordpress.com

Official Link: http://www.cyberlink.com/products/powerdirector/overview_en_US.html

Entry filed under: Software. Tags: , , , , , , , , , , , .

Basikal Gergasi Jambatan Kayu Unik Di Afghanistan

8 Comments Add your own

  • 1. lee  |  January 3, 2012 at 11:44 am

    bro apa passwrd untuk zip file ni??

    Reply
  • 2. zakizakirin  |  January 4, 2012 at 12:45 pm

    password kat dalam tu kan dah ada…

    Reply
  • 3. Elbow  |  January 6, 2012 at 9:00 pm

    Password zip: https://zakizakirin.wordpress.com

    Reply
  • 4. Elbow  |  January 6, 2012 at 9:01 pm

    Password zip: zakizakirin.wordpress.com

    Reply
  • 5. yamiya's rian  |  January 23, 2012 at 1:28 am

    power director 10 xblh pkai ea? anyway….aku ambil yg nih..thanks bro

    Reply
    • 6. zakizakirin  |  January 24, 2012 at 12:00 pm

      ada file rosak sikit….

      Reply
  • 7. yamiya's rian  |  January 23, 2012 at 1:40 am

    bro…asal time part 1 tuh dh install..tp trial 30 days je kn…
    tp part 2 tuh uninstall blk???
    part 3 plk mcm mne

    Reply
    • 8. zakizakirin  |  January 24, 2012 at 12:03 pm

      yeeekee..kan kat dalam tu dah ada keygen dia…kalau tak silapla sebab file tu gua dah takde dalam laptop…laptop dah kena format…huhuhu2 try je godek2 kat dalam tu rasanya dah ada keygen dia…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 32 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

December 2011
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 303,628 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter

Like Page Zakizakirin

Follow My Bisnes Info


%d bloggers like this: