Download mp3 Percuma Ceramah Ustaz Azhar Idrus

August 19, 2011 at 2:48 am 7 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pembaca dan juru download mp3 mahupun video. Di sini saya lampirkan satu link download mp3 ceramah Ustaz Azhar Idrus secara percuma. So kepada sesiapa yang berminat, silalah download yeaa….

Siapa Ustaz Azhar Idrus ni???….Anda kenal??? Takkan tak kenal Ustaz ni…Ustaz ni adalah seorang pendakwah bebas yang berasal dari Terengganu. Beliau sering memberi ceramah agama di serata Negeri di Malaysia ni. Kalau di Terengganu boleh dikatakan sudah habis surau dan masjid telah dijelajahinya. Seandainya ada mana-mana orang Terengganu tak kenal Ustaz ni, memang “berat” orang timur kata, dok dalam hutan ke apa. Buat malu orang Terengganu je.

Seperti yang anda semua tahu, video dan mp3 Ustaz ni dah bersepah kat internet dan youtube. Kalau sape-sape nak tengok klik atau taip je nama Ustaz ni, terus keluar. Walau bagaimanapun, untuk kemudahan para pendownload yang ingin menggunakan format mp3 bolehla download melalui link ini. Format mp3 banyak gunanya, anda boleh guna di handphone, di kereta dan sebgainya.

So jom pakat download dan sebarkan…tetapi ingat jangan download je diharapkan anda semua mendengar dan mengamalkan apa yang dikatakan oleh Ustaz ni kerana banyak manfaatnya.

Klik Download disini….

Sekian selamat beramal…

About these ads

Entry filed under: Agama, Download Percuma. Tags: , , , , .

Fakta Makanan Mengandungi Babi Download Ceramah mp3 Mediafire

7 Comments Add your own

  • 1. uya kamarudin  |  May 8, 2012 at 7:24 am

    Assalammualaikum..
    terima kasih ye

    Reply
  • 2. Sains  |  October 27, 2012 at 1:59 pm

    Kalo guna ipad cam ner yer tq.

    Reply
    • 3. zakizakirin  |  November 8, 2012 at 6:18 am

      ipad xpastila pulak…hehehe tengok kalau dalam ipad tu ada format mp3 mesti leh guna…

      Reply
  • 4. shon  |  March 13, 2013 at 4:06 am

    salam zaki duk mano demo lani-shon

    Reply
    • 5. zakizakirin  |  March 29, 2013 at 12:08 pm

      wasalam, boh.. dok KL lg loni..

      Reply
  • 6. Kingdom & dragons Android hack  |  May 23, 2013 at 3:36 am

    Good web site you have got here.. It’s hard to find good quality writing like yours these days. I honestly appreciate people like you! Take care!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 25 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

August 2011
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 186,132 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 25 other followers

%d bloggers like this: