Kekuatan Seks Gadis Mesir

July 17, 2011 at 9:32 am Leave a comment

Salam ceria untuk anda semua. Macam tak percaya je tengok tajuk post ni. Hehehe mula-mula aku pun tak percaya sebab sebelum ni aku hanya dengar cerita je bahawa gadis dari Mesir ni kuat seks. Hari terbukti jelas bahawa gadis-gadis mesir ni kuat seks sampai mengadakan seks 16 kali satu hari…Woooo dasyat letih para seuami yang nak melayannya. Sabar jelah kalau lelaki itu lemah tenaga batinnya.

So kepada mana-mana lelaki yang bercadang untuk berkahwin dengan perempuan dari Mesir, bersiap sedialah dari segi batin anda. Jika batin anda lemah, dapatkanlah pelbagai rawatan tradisional untuk menguatkan panahan batin supaya isteri anda tidak rasa puas nanti. Oleh itu, bersiap sedialah dalam pelbagai aspek batin, fizikal dan rohani kalau rasa tak yakin dengan kemampuan batin sendiri, saya syorkan kahwin jelah dengan orang tempatan supaya selamat rumah tangga…Anda tak percaya denga apa yang saya kata? Dengarlah cerita dari kawan kita di Mesir di link ini:

Kekuatan Seks Gadis Mesir 16 Kali Sehari

About these ads

Entry filed under: Keluarga, Wanita. Tags: , , , , .

Hikmah disebalik Himpunan Bersih 2.0 Pemain Bowling Pro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 25 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

July 2011
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 170,697 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 25 other followers

%d bloggers like this: