UJIAN MENGESAN JIN DALAM BADAN

October 17, 2009 at 10:02 am 23 comments

1) Tekan butang PLAY pada MP3 RUQYAH SYARIAH dibawah nie dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan HEADPHONE dengan volume yang kuat.
2) Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.
3) Perhatikan setelah selesai…jika anda batuk,berpeluh-peluh,terasa mual,jantung berdegup kencang,terasa berdebar-debar,ada benda bergerak-gerak dibawah kulit,sendawa,mengantuk,pening dan menguap..maka sahlah badan anda dihuni JIN.

Bacaaan Ruqyah

atau

download

SIMPTOM AWAL GANGGUAN JIN

1) Sakit kepala selepas waktu asar keatas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi di tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.

 

zikir pendinding

 

Amalkan zikir diatas 100x tiap2 pagi & petang selama sebulan,insyaAllah diri anda akan dipagar dan gangguan jin pun akan beransur hilang.

 

About these ads

Entry filed under: Jin. Tags: .

Hidup Bersyarat Ibarat Mati Hidup Kembali

23 Comments Add your own

  • 1. Norhayati Rostam  |  June 25, 2010 at 3:35 pm

    salam.kat mana MP3 RUQYAH tu? tak nampak pun

    Reply
    • 2. anis izzaty  |  June 3, 2011 at 1:54 pm

      anda boleh cari di website2 yg ada menawarkan download free…

      Reply
  • 3. Norhayati Rostam  |  June 25, 2010 at 3:40 pm

    asifah..rupanya line saya slow sangat.dah dapat dah

    Reply
  • 4. reannez  |  September 23, 2010 at 3:56 am

    Salam,

    Terima kasih atas artikel ini. Malam semalam saya tak dapat lena disebabkan bunyi guli jatuh yang macam mengikut kemana saja saya bergerak di dalam rumah sehinggalah saya masuk ke bilik baru bunyi tersebut hilang.

    Seram ok…sekarang baru saya faham ianya petanda gangguan jin. Lepas kerja nanti nak dengar bacaan Ruqyah tu dan tengok apa kesannya. Terima kasih juga dengan ayat pendinding tersebut – saya print untuk ditampal di rumah.

    Wasalam

    Reply
  • 5. kartini napiah  |  November 20, 2011 at 11:00 am

    saya pernah diganggu jin dari kecil sampai sekarang.sekarang dah beransur kurang.banyakkan zikir dan selau membaca al-quran.hampir setiap hari pasang cd al-quran,insyaallah.

    Reply
  • 6. fauzi  |  January 5, 2012 at 6:22 pm

    Hantu itu ada di mana2, tidak kiralah diluar mahupun di dalam badan kita sendiri

    Reply
  • 7. Antarasul  |  January 11, 2012 at 10:06 am

    nak tanya…
    saya dah dgr, tapi sebelum tu dah mmg sakit pingang n sakit kepala dari pagi…
    tapi SEDANG dgr, sy batuk n badan jadi macam panas nak berpeluh, tp takda peluh keluar…
    pastu kejap je rasa sakit kepala, dlm 1 minit…
    pastu LEPAS dgr, sy ngantuk dan badan rasa lesu…
    tu tanda badan dihuni jin ke?

    Reply
  • 8. zakizakirin  |  January 12, 2012 at 7:56 am

    itu ada kemungkinan, walau bagaimanapun anda dinasihatkan untuk membuat pemeriksaan dengan merujuk pakar perubatan islam seperti Ustaz Syarhan Syafie, darulsyiffa dan sebagainya untuk mendapat nasihat daripada mereka…”-“

    Reply
  • 9. ali  |  January 13, 2012 at 10:33 am

    nk tanya, boleh x kalau ayat ni diperdengarkan kepada orang yang bukan muslim?

    Reply
    • 10. zakizakirin  |  January 15, 2012 at 2:44 am

      boleh je xde masalah…ayat quran untuk semua manusia….

      Reply
  • 11. dewa19  |  January 16, 2012 at 7:28 pm

    klu mimpi pelik cam mimpi ular,lipan,atau binatang pelik keluar dari dinding rumah,?

    Reply
  • 12. zara miasara  |  February 15, 2012 at 11:42 am

    mama sya mngalami batuk yg berpnjngan adkh ada jin dlm bdn mama sya…??

    Reply
  • 13. Amir Amexx  |  June 29, 2012 at 7:27 pm

    sy dulu delalu mimpi ular, sering ditindih, lebam kaki kanan mcm gigitan,lenguh badan sendi….sy pernah ke darulsyifa..tp setelah di scan, x da pulak menyatakan sy di ganggu…apa perlu sy lakukan?

    Reply
    • 14. zakizakirin  |  June 29, 2012 at 11:23 pm

      selalulah membaca ayat al-quran…terutama ayat qursi….

      Reply
  • 15. pupu  |  August 14, 2012 at 5:46 am

    salam ustazzz,,, selepas kita mengalami tanda2 ganguan tersebut, apa yg kita perlu lakukan. saya bukan muslim.

    Reply
  • 16. Wan Ismail  |  November 28, 2012 at 12:17 pm

    Assalamu’alaikum.

    boleh saya tahu kenapa perlu :

    1. pejamkan mata
    2. JANGAN ikut baca ayat ruqyah dalam hati / di mulut

    terima kasih.

    Reply
    • 17. zakizakirin  |  November 30, 2012 at 11:32 pm

      wasalam, kita perlu pejamkan mata untuk menghayati bacaan dan merasai setiap perubahan yang berlaku sekiranya ada jin dalam badan

      Reply
  • 18. Wan Ismail  |  November 28, 2012 at 1:11 pm

    Assalamu’alaikum.boleh saya tahu kenapa perlu pejamkan mata dan JANGAN ikut baca ayat ruqyah dalam hati / di mulut?

    terima kasih.

    Reply
    • 19. zakizakirin  |  November 30, 2012 at 11:33 pm

      yang lain2 tu wallahualam, buat sahaja….benda bukannya wajib buat sekian sekian, tq

      Reply
  • 20. hamba allah  |  September 8, 2013 at 1:28 pm

    lpas dengar ayt ni saya kerap sendawa

    Reply
    • 21. zakizakirin  |  September 22, 2013 at 12:11 am

      mungkin itu salah satu kesan jin yang ada dalam badan anda. apapun sentiasalah perbanyakkan ibadat untuk menguatkan iman dan diri anda dari segi fizikal mahupun mental.

      Reply
  • 22. mimi  |  August 2, 2014 at 2:27 am

    apa kaitan bunyi guli jatuh dgn petanda gangguan jin? sebb sya sering dgr bunyi tu tp buat tak enda je.. boleh beri penerangan?

    Reply
    • 23. zakizakirin  |  August 4, 2014 at 6:54 am

      sebab dikatakan anak-anak jin sedang bermain guli, buat tak tahu je sb jin tu biasanya menumpang, tak ganggu pun…jangan marah mereka sudah nanti tak pasal – pasal geng jin kacau anda…huhuhu

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Contact Me

Chat with me

Masukkan Email anda untuk mendapatkan maklumat terkini dari blog zakizakirin

Join 25 other followers

Rahsia Membina Mesin WANG PERCUMA

Photobucket

Sedekah Tanpa Wang

Photobucket

AL-Qur’an Miracle 22 In 1

Kalendar

October 2009
M T W T F S S
« Sep   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Download Percuma

Please Save Our World

Iklan

Bank Pilihanku

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Pautan Kerajaan

Categories

Yang Paling Digemari

Jumlah Pelawat

Blog Stats

  • 183,877 hits

Pengintip Harian

Flag Counter

Follow My Twitter


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 25 other followers

%d bloggers like this: